top of page

STILLFULLT BRÖLLOP I HISTORISK MILJÖ

- Flytta in på herrgården för en dag -

Vill ni ha ett stilfullt bröllop i en historisk miljö med högt i tak och glittrande kristallkronor så kan ni med förtroende vända er till Melderstein Herrgård. När ni väljer att ha er bröllopsfest hos oss disponerar ni hela herrgården med exklusiv ensamrätt.

Eftersom inget bröllop är det andra likt så anpassar vi oss för att skapa just ert drömbröllop. Vi är flexibla och försöker följa era önskemål så långt det är möjligt. 

 

Välkommen att boka tid för kostnadsfritt studiebesök hos oss på Melderstein herrgård!

konferens-herrgard-logi-norrbotten-swedi

VIGSEL I VÅRT KAPELL

Vigseln kan hållas utomhus på vår gräsmatta, vid Bjurån eller i vårt fina kapell som rymmer över 100 gäster. Kapellet finns i direkt anslutning till herrgården. Den generösa takhöjden skapar en stämningsfull känsla. Välj att viga er kyrkligt eller borgerligt, hos oss är allt möjligt.

Ni är också välkomna att fira ert bröllop hos oss efter en vigsel på annan plats.

vinterbrollop-norrbotten-vigsel-utomhus-

VINTERBRÖLLOP

Att gifta sig på vintern är en magisk upplevelse med gnistrande vit snö, klar ren luft och knarr under skorna.

 

Vi rekommenderar perioden mellan januari och mars då Norrbotten har som mest med snö och kontrasten mellan mörker och ljus skapar en stämningsfull fest med marschaller och tända ljus.

 

Skapa en minnesvärd upplevelse i en unik miljö, skräddarsydd efter era önskemål.

konferens-herrgard-logi-norrbotten-swedi

VIGSEL UTOMHUS

I Meldersteins vackra omgivningar är det många brudpar som väljer att viga sig. Här finns en stor gräsmatta med utsikt över herrgården eller vidsträckta ängar. Nere vid Bjurån hålls cermonin till ljudet av porlande vatten och susande björkar.

Ni väljer själva era dekorationer till er vigsel så att det blir som ni vill ha ert bröllop. Efter vigseln dukar vi upp för brudskål på vita dukar på vår vackra gårdsplan framför Melderstein herrgård.

Vill ni ha ett stilfullt och unikt herrgårdsbröllop så är Melderstein Herrgård det självklara valet i Norrbotten. Herrgården har ett ostört läge med en särskild atmosfär och harmoni.

brollop-swedish-lapland-brollopslokal.jp

FESTLOKALEN

Meldersteins matsal med högt i tak och vackra kristallkronor rymmer över 100 gäster. Här dukar vi upp med vita dukar och linneservetter i en klassisk bröllopsdukning.

 

Dekorationerna till borden och lokalen ordnar ni själva. På så vis får ni er egen touch och känsla på ert bröllop. Efter middagen dukar vi undan och matsalen förvandlas till dansgolv och festlokal. Vi hjälper er gärna med tips på levande musik, ljud och ljus.

 

herrgard-brollop-fest-konferens.jpg

BRÖLLOPSMIDDAGEN

Välj mellan ett helhets-koncept med professionellt tillagade måltider, då ingår även dukning och servering. Ni kan även välja att endast hyra hela herrgården och ordna maten själva i vårt kök.

Vi kan också kombinera de olika alternativen om ni exempelvis vill ta med egen bröllopstårta eller en delikatess till förrätten.

10 Melderstein lounge.jpg

BO STÅNDSMÄSSIGT

När ni hyr herrgården för er bröllopsfest så ingår kapellet och restaurangen med plats för ca 100 gäster. Dessutom ingår 12 rum med 21 sängar och med extrabäddar ryms cirka 45 övernattande.

 

I herrgården är rummen vackert och tidstypiskt inredda. I gårdshuset går rummen i mer lantlig stil. Rummen är fräscha med dusch & wc.

Läs mer om vårt boende

bottom of page