top of page

AKTIVITETER PÅ MELDERSTEIN

- Fantastiska omgivningar -

Vi vill att din vistelse på Melderstein ska vara en tid att minnas. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse så har vi ett stort utbud av aktiviteter att erbjuda. Vår omgivning är fantastisk att vistas i, oavsett årstid. Här finns älven, skogarna, bergstopparna, vyerna och tystnaden. Våra engagerade och kunniga samarbetspartners ser till att era dagar fylls med härliga naturupplevelser och minnen. Alla aktiviteter måste förbokas, kontakta oss för att skräddarsy just din vistelse hos oss på Melderstein!

5 Melderstein exterior winter 2.jpg

GRUPPRESA VINTERN -24

Följ med på en unik vinterresa till Norrbotten, där familjeägda Melderstein Herrgård är vår utgångspunkt för vår vinteridyll. Här i naturen, långt från det mesta, ska vi bland annat uppleva renar, samekultur och ge oss ut på tur med hundsläde genom vinterlandskapet. Det finns också goda chanser att uppleva det magiska norrskenet.

Kontakta Albatros Travel för mer information och bokning.

Huskies-Yellow Snow-Husky-Tours-swedish-

HUNDSPANN

Träffa huskies, gosa med valpar och prova på någon av de turer som erbjuds med traktens huskies. På vintern får du njuta av det vackra vinterlandskapet från släde, genom skog och över vatten. Samtidigt får du en riktig fascinerande upplevelse av att se hundarnas styrka, målmedvetenhet och glädje. 

northern lights swedish lapland melderst

NORRSKENSTUR

Upplev det vackraste som natthimlen har att bjuda på. Se norrskenet dansa på himlen och bölja fram i olika färger. Spana efter norrskenet från Meldersteins egen badtunna eller prova på någon av alla aktiviteter som erbjuds på kvällstid, kanske på en skoter, med snöskor eller tillsammans med huskies. 

Image by Yann Allegre

SNÖSKOVANDRING

Prova på snöskovandring i Meldersteins vackra omgivningar. Ett riktigt häftigt äventyr både för kroppen och sinnet. 

Under vandringen får ni ta del av Meldersteins historia. När benen blir trötta bjuds det på fika vid en härligt sprakande eld. 

skoter-snoskoter-konferens-vinter.jpg

SNÖSKOTER

Vi beger oss ut på tur i det vackra skogslandskapet i Råne Älvdal. Vi kör upp på bergstoppar med vacker utsikt över vinterlandskapet. Stopp för fika eller lunch vid öppen eld. Snöskoter är ett effektivt sätt att ta sig fram på vintern och snön öppnar upp vägar till platser som knappt är tillgängliga andra årstider.

Bastu på Melderstein Herrgård

BASTU

Meldersteins egen bastu är ett populärt avslut på dagen. Låt värmen från bastun ta hand om ditt sinne och kropp efter någon av dagens mer aktiva upplevelser. 

Vinterprogram

Våra engagerade och kunniga samarbetspartners ser till att era dagar fylls med härliga naturupplevelser och minnen.

konferens-herrgard-logi-norrbotten-swedi

PADDLING

Paddling är ett stillsamt och tyst sätt att komma väldigt nära djurlivet och naturen. Njut av frisk luft och ljuden från naturen i något av de vattendrag som finns i Meldersteins närhet. 

swedish lapland tunnbröd bagarstuga herr

BRÖDBAKNING

Prova på att baka bröd i bagarstuga. Vi utlovar hetta och härliga samtal. 

vandra-norrbotten-vandring-sommar-host.j

VANDRING

Vi erbjuder sköna vandringar i vår vackra natur. Vandringen anpassas efter din förmåga och du får njuta av naturen i ett behagligt tempo. 

yoga-retreat-yogaresa-traningsresa-aterh

ORGANISK YOGA

Den organiska yogan verkar genom sin starka närvaro till kroppssensationer. Sessionerna är milda, inkännande och mjuka. Rörelser och ställningar introduceras steg för steg så kroppen hinner med, och öppnas i varsam takt. Klassen avslutas med djupt vilsam avslappning. 

yoga-stodskog-skogsbad.jpg

KUNDALINIYOGA

Kundaliniyoga är en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform som ger snabb effekt.  I kundaliniyoga ingår kroppsställningar och andningsövningar, men också mantran och meditation. 

Massage terapi

MASSAGE

Förgyll din vistelse på Melderstein med en avslappnande klassisk massage. Varje behandling anpassas efter just dig för ett ökat välmående. 

Bastu på Melderstein

AVSLUTA DAGEN MED MELDERSTEINS EGEN BASTU

Meldersteins egen bastu är ett populärt avslut på dagen. Låt värmen från bastun ta hand om ditt sinne och kropp efter någon av dagens mer aktiva upplevelser. Här finns två omklädningsrum och en bastu med plats för 20 personer. I anslutning till bastun finns även en härlig relax med mjuka soffor.

bottom of page