top of page

BO STÅNDSMÄSSIGT

- Öppet året runt -

Våra 13 rum är uppdelade på två byggnader, herrgården och gårdshuset.

Grupper och sällskap kan hyra hela anläggningen året runt. För individuella gäster är Melderstein Herrgård öppen under sommarhalvåret. 

Kontakt och bokning

konferens-herrgard-logi-norrbotten-swedi

HERRGÅRDEN

Rummen i herrgården är tidstypiskt inredda med inspiration från gamla tider. Inget rum är det andra likt.

I herrgården finns det sju rum varav två är enkelrum. Alla rum har dusch och wc förutom ett som saknar dusch. 

Pris: från 480kr per person 

gårdhus-logi-norrbotten-konferens-hotell

GÅRDSHUSET

Gårdshuset är renoverat i lantlig stil och här finns sex rum. Två enkelrum och fyra tvåbäddsrum. Alla rum har dusch och wc. Rummen har utsikt över vackra ängar eller mot herrgården. 

Pris: från 340kr per person 

retreat-yoga-norrbotten-relax-herrgard-h

GÄSTKÖK & RELAX

I anslutning till vår bastu och yogastudio finns en härlig relax med gästkök. Här kan sommargäster tillaga sin egen mat om de önskar. Relaxavdelningen är  även ett uppskattat inslag på våra retreater, sofforna bjuder in till långa samtal och fikastunder. För bastugäster är relaxavdelningen ett härligt avbrott från hettan.

Bagrstugan
swedish-lappland-badplats.jpg

SOMMAR & HEMESTER

Under sommaren erbjuder vi även ställplatser och boende i vår bagarstuga. Perfekt för den som vill ta hand om sig själv och ändå njuta av Meldersteins vackra omgivningar. Svemester helt enkelt.

Ps. Vi kan självklart tipsa om de mysigaste badplatserna i närheten.

stuga-logi-råneälvdal

BAGARSTUGAN

Vår bagarstuga är en mysig och lantlig liten stuga med egen ingång och parkering. I stugan finns ett sovrum med två enkelsängar och ett allrum med två sängar. I allrummet finns även pentry med kyl, frys, spis, vattenkokare och micro. Här finns även soffa och matplats. Det finns privat dusch och toalett. Stugan har  en mysig uteplats med sittgrupp.  

Pris: 750 kr/natt

boka via kontaktformuläret här

konferens-herrgard-logi-norrbotten-swedi

STÄLLPLATSER

På Melderstein har vi plats för 8 - 10 husvagnar eller husbilar. Här får ni tillgång till el. Vi erbjuder er även att använda vårt fina gästkök och i bastun finns tillgång till dusch och toalett. Det går även att boka bastun som ett härligt avslut på dagen. 

Pris: 150kr/dygn med el

boka via kontaktformuläret här

bottom of page