STILLA RO I VACKER MILJÖ

- Exklusiv ensamrätt -

Retreat kan beskrivas med att dra sig tillbaka i stillhet i en till flera dagar. När ni väljer att ha er retreat på Melderstein Herrgård disponerar ni hela herrgården. Ni har exklusiv ensamrätt då vi bara tar emot ett sällskap åt gången. Vi anpassar oss efter era önskemål och välkomnar retreater med alla olika teman och arrangemang.

 

Vi kan erbjuda mycket sparsamma priser för er retreat.

KAPELLET

Med sitt höga tak och stora fönster ger kapellet er en härlig atmosfär för exempelvis andakter, yogasessioner och föreläsningar. I kapellet är naturen alltid nära med utsikt över vackra ängar. 

YOGASTUDION

Yogastudion ligger i en 200 år gammal loge. Studion är nyrenoverad och togs i bruk under 2019. Här möts åldrat trä med vita väggar. Det är högt i tak och rummet bjuder rymd med en avslappnad känsla. 

MATSALEN & KÖK

När ni hyr Melderstein för er retreat så väljer ni själva om ni vill beställa mat från oss. Då ingår förutom professionellt tillagade måltider även dukning och servering.

 

Ni kan också välja att hyra hela herrgården och laga all mat själva, kanske tillsammans med deltagarna. Ni kan även kombinera de olika alternativen. 

Melderstein Herrgård

Melderstein 127

955 91 Råneå

  • Melderstein på Tripadvisor
  • Melderstein på Instagram
  • Följ oss på Facebook!

© 2020 by Melderstein Herrgård